Styling tips: Hoe draag je ZOET HOUT?

BASIC BLACK TOP

09 Nov Styling tips: Hoe draag je ZOET HOUT?

Sta je wel eens in de ochtend voor je kledingkast met een starende blik, jezelf afvragend wat je vandaag weer moet aantrekken?
Als je dan na 10 minuten half slapend wat uit de kast hebt getrokken loop je tegen het tweede vraagstuk van de ochtend op: Welke sieraden combineer je met jouw gekozen outfit?
Het antwoord hierop is ZOET HOUT design! Waarom? Omdat de sieradencollectie van ZOET HOUT veelzijdig en verschillend is. De collectie bestaat uit 3 formaten die voor verschillende gelegenheden en outfits de perfecte styling combinatie vormen.
Om je heel wat tijd te besparen hebben wij een aantal styling tips met ZOET HOUT sieraden voor je gemaakt, zodat je ‘s ochtends vroeg niet lang hoeft te twijfelen over de beste combinaties.

STYLING TIP 1
♦ Combineer een basic t-shirt met donkere kleur met een ZOET HOUT ketting. Door lichte accessoires tegen een donkere ‘achtergrond’ te plaatsen vallen ze nog meer op!

Blog_tip1 T-shirt: H&M
Ketting: Origami Bird Necklace

STYLING TIP 2
♦ Houd je meer van blouses? Kies een blouse met kraag en knoop deze helemaal dicht. Combineer de blouse met een Statement Necklace van ZOET HOUT om de outfit helemaal af te maken!

blogtip2

Blouses: H&M
Ketting: Bridge Necklace

STYLING TIP 3
♦ Avondje uit? De LBD (Little Black Dress) doet het altijd goed. Geschikt voor een diner, verjaardag met familie of uitgaan.
Houd de rest van je outfit rustig wanneer je de LBD aankleedt met een ZOET HOUT design exemplaar.

blogtip3

Jurkjes: H&M
Ketting: Branch Necklace

STYLING TIP 4
♦ De koude winterse dagen zijn weer in aantocht, dus de wollen truien worden weer van zolder gehaald. Wil je toch fashionable naar buiten in het winterse weer? Draag ZOET HOUT dan zo:

blogtip4

Trui links: H&M
Trui Rechts: ZARA
Ketting: Origami Boat Necklace

STYLING TIP 5
♦ Chique en sexy tegelijk? Ga voor een monokleur wijde top met diepe hals. Combineer de top met een klein ontwerp uit de ZOET HOUT collectie. De natuurlijke houtkleuren op de blote hals zorgen voor een subtiele en speelse uitstraling en is de perfecte combinatie voor een avondje stappen!

blogtip5

Top: H&M
Ketting: Triple Hexagon Necklace

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Volg ons dan op Facebook of Instagram (@zoethoutdesign) voor up-to-date tips en inspiratiebeelden van de ZOET HOUT design collectie!

No Comments

Post A Comment