About

ZOET HOUT

ZOET HOUT design is opgericht door Annemiek Davy (22) en Merel Rozendaal (21), twee ambitieuze product designers met een enorme passie voor sieraden en het gebruik natuurlijke materialen.

 

ZOET HOUT design is ontstaan vanuit het gebrek aan opvallende producten binnen de sieraden branche. Met de ontwerpen van ZOET HOUT willen wij ons onderscheiden van de eentonige vormgeving.

 

De missie van ZOET HOUT is het ontwikkelen van originele ontwerpen die gebaseerd zijn op de nieuwste trends. Met het ontwikkelen van de collectie kunnen wij onze passie voor duurzaamheid, natuurlijke materialen en vormgeving uiten.

 

Eigen ontwerp, betrokkenheid bij het productieproces en persoonlijk contact spelen bij ZOET HOUT design een belangrijke rol.

MATERIALEN

De producten van ZOET HOUT design worden gemaakt van hoogwaardig berkenhout dat afkomstig is van de Fijnhout houthandel, gevestigd bij de Houthavens in Amsterdam. Het hout wordt gecombineerd met 925 sterling zilveren kettinkjes. Dit vormt samen een duurzaam en verantwoord product.

 

De combinatie van het elegante zilver met het stoere hout maken de sieraden van ZOET HOUT opvallend en uniek.

 

Onregelmatigheden en variaties in kleur zijn normale karakteristieken van hout en maken elk sieraad uniek. Hout kan worden beschadigd door vocht. Om de natuurlijke schoonheid van het hout te bewaren adviseren wij je ketting buiten het bereik van vochtige omgevingen te houden.

wij
IMG_8995