VEELGESTELDE VRAGEN 

 1. Zijn de aangegeven prijzen in de webshop inclusief of exclusief BTW en verzendkosten?
  De (totale) prijs inclusief BTW van de producten staat in onze webshop aangegeven. U betaalt via onze online betaalservice; Mollie Betaaldiensten verzorgt deze betaalservice.
  Wij vergoeden de verzendkosten.
 2. Van welke materialen zijn jullie producten gemaakt?
  De producten van ZOET HOUT design worden gemaakt van hoogwaardig berken triplex dat afkomstig is van de Fijnhout houthandel, gevestigd bij de Houthavens in Amsterdam. Het hout wordt gecombineerd met 925 sterling zilveren kettinkjes, afkomstig uit Italie.
  Onregelmatigheden en variaties in kleur zijn normale karakteristieken van hout en maken elk sieraad uniek. Hout kan worden beschadigd door vocht. Om de natuurlijke schoonheid van het hout te bewaren adviseren wij je ketting buiten het bereik van vochtige omgevingen te houden. 
 3. Hoe zit het met de levering en levertijd van jullie product?
  Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. PostNL verzorgt de distributie. Wij doen ons best om de bestelling binnen 3 werkdagen te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.
 4. Binnen welke termijn is het mogelijk te retourneren? 
  U mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat u het heeft ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@zoethoutdesign.com. Nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen binnen 14 dagen dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden.
  Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.
 5. Ik ben niet tevreden over jullie product, wat kan ik doen?
  Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@zoethoutdesign.com. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen 5 werkdagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.
  Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Amsterdam bevoegd.

Contact?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

ZOET HOUT design
Merel Rozendaal | Annemiek Davy
info@zoethoutdesign.com
IBAN: NL63INGB0007012568
BTW: NL855112979B01
KVK: 63148129
+31652120310

 

Adres (geen bezoekadres)
Keucheniusstraat 32
1271 BN Huizen
Nederland